men jag tar det som ETT TECKEN PÅ ATT DU KOMMER UPP IGEN, KOM HIT IGEN




världens mest långsamma kolaps
jag håller andan vid en busshållplats
varför faller vi aldrig fallera bara lite i taget våran lägenhet vi har precis lagt om golven det tog så lång tid jag orkar inte riva upp det

jag har synat oss genom ett stetoskop när det kommer så nära så är det bara sådär

solen går ner nu det är nästan helt mörkt
augusti ska bli brittsommar och brittsommar höst
jag älskar dig säger du tveksamt varför är det ett frågetecken i din röst
i min också men jag skyller på dig

rather live without love than live wondering


men svara ja då, svara ja (inget är sant)

home is wherever im with YOU







LAlalaLALA.... laugh until we think we die barefoot on a summer night NEVER COULD BE SWEETER THAN WITH YOU <3



Everyone who's in a band is cool and I'll be cool for you

Nu ska jag cykla för första gången iår, cykla är mitt bästa <3
Det är jättevarmt! och soligt! Tänk vad många saker som var bra idag, nu tycker jag om livet.
hihihi

DAgeNZ

Idag har jag träffat nya kåmpizar, det va KUL. Dom var snälla. Sen har jag lyssnat på fina låtar. OCH varit ganska glad!!!!!!!!!!!
Idag har jag ätit:
Juice (druckit skitsamma *2 c00l 2 cArE*)
En macka då jag sprang till bussen som jag fick gömma för att det är pinsamt att äta på bussen
En banan på skolan, jag vet att alla tycker att det är äckligt med folk som äter banan, typ som att dricka mjölk/äta messmör/kaviar/leverpastej/saltgurka osv men jaja jag ba BRYDDE MIG INTE IGEN (se Juiceparantesen)
Majsbiffar, fetaost, ruccola och potatis på skolan. Det var lite gott.
Godis.
En macka för 52 kronor (fml) på WaYnEZz. Med massa goda saker på, rostbiff é gott.
Resten av godiset.


(så ska jag sova inatt.) (NOT) LOL xD














NEEEJ jag ska inte börja träna för att jag bryr mig inteeeeee fattaaaaaaaaaaa jag vill äta goda saker och bara inte bry mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (sluta lägg dig i, bry dig inte, LEV DITT EGET LIV OCH SKIT I ANDRAS VAD BRYR DET DIG)

(ps. förlåt att jag överanvänder paranteser men läs den förra parantesen så förstår du varför)

sex and the city



....and you never did

tycker om



Igår var kul! Tänk att jag hade rätt, det blev kul (allt är kul och roligt). Idag har jag ätit amerikanska pannkakor och scones som Josefin gjort (<3) snEl. Och vi vann på Pictionary! Duktigaaaa.

this is our decision, to live fast and die young





men nu ska vi leva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en timme tar en vecka här slå mig så att nånting händer!!!!!!!!!!!!!!!

hej


ligga!

ligga?

.....nej
ikväll ska jag spela spel det blir kult hejdå:P

lol





alltså förlåt men det här är så KUL!!11!!!.......... jag hatar bloggare lol........ earcuffs <333333333333333333

spetsiga axlar är nog nånting man behöver så att allt inte ska bli svart





(jag skulle kunna dö såhär sa du, to die by your side is such a heavenly way to die sa jag)

att förstå är som flera mil bort nu
men hjärtat sprängs exploderar krossas blir ingenting igen
det blev ingenting nu allt blev ingenting
fast det kanske blev mer än allting, men det är väl samma minus och minus blir plus
vart försvann vi vem tog oss vem förstörde vem lät oss vittra sönder
lät mig vittra sönder iallafall utan allt som jag behövde (behöver)
men att höra det där hjärtat slå känna de där spetsiga axlarna igen en andedräkt i nacken igen det skulle vara världen
för du är världen för mig
(även fast du inte vet, och aldrig kommer veta att världen försvann och lämnade efter sig bara små små glimtar av nåt som kallas liv, varför fick du plats under skinnet DET BLEV JU BARA SÅ JÄVLA TOMT sen)

allting kommer bli bra tillslut

Jag har inte kunnat gråta. Eller jo, jag har panikgråtit lite ibland och fått tårar i ögonen varje dag. Men nu, efter att jag läste http://linneatrorjag.blogg.se/2011/march/it-takes-a-fool-to-remain-sane.html#comment, så bara brast allt. Jag tror att det är för att jag är så lycklig så lycklig över att jag har er även fast det skaver hela tiden. Jag kan inte beskriva det bättre än Linnea gjort, men det bästa ögonblicket i mitt liv (hittills) var när vi fyra var tillsammans på dansgolvet äntligen i lördags efter att alla varit utspridda hela kvällen, det var perfektion, vi är perfektion. I en ring av kärlek det finns fan inget starkare än vi tillsammans. Jag tror verkligen på riktigt att det finns inga som är lika nära lika bra lika fina lika roliga vänner som vi är. Jag bara älskar er så mycket och hade jag inte haft er nu vet jag inte vart jag varit. Hjärtat är för litet, kärleken räcker inte till den är för stor.



do do do do what you wanna do
don't think twice do what you have to do
do do do do LET YOUR HEART DECIDE
what you have to do that's all there is to find


nEh.

Jag ska sluta göra så deprimerade inlägg!!!!!!!!!!!!!!!!!!! måste bete mig jao svär på walla -.-
Gissa vem! (eller vilka)
Hej där jag bor är det alltid varmt, eller ja det blir vår i februari. Jag brukar bara umgås med mina fina vänner (<3) och min pojkvän, vi har varit tillsammans i ett halvår och är jättelyckliga, knäpper kort på honom ibland sen redigerar jag dom jättemycket och sen lägger jag upp dom på min blogg så att alla ska bli avis *HEHE*. Sen brukar vi mest gå på häftiga fester med jättesnygga människor och sen blir vi jättefulla men ingen märker nåt för att våra föräldrar tycker att det är okej så att vi kan ha jättekul utan att oroa oss, sen så brukar jag och mina vänner ha lite photoshoots då vi knäpper kort på varann och kanske vad vi har på oss. Vi vill inte kalla det dagens OUTFIT, för att det känns ju inte uttjatat men vi kan kort och gott säga dagens eller likande.

Ibland har vi mycket i skolan jag och mina vänner, men då så berättar vi alltid det för våra älskade bloggläsare så att dom inte ska oroa sig. Ibland blir vi sjuka och då kan vi ha bloggpaus i typ fyra veckor (2 c0Ol 2 cArE) sen kommer vi tillbaka och kan känna oss lite "bleka" fast vi är jättebruna och lägger ut fruktansvärt snygga bilder på oss själva, fast vi måste berätta att vi nyss varit sjuka och det är DÄRFÖR vi ser så bleka ut man ba JAHA MEN VAR DET SÅ DÅ FÖRSTÅR JAG!!!!! Sen så brukar jag träna ibland, men egentligen behöver jag inte det för jag är så jävla smal och jag kämpar faktiskt för att gå upp i vikt jag. OK.

Nä men nu ska man kanske gå och hämta ut lite earcuffs på posten och sen fota lite indianinspirerade bilder, DEEE bLIr NicE jao!!!!!!
*LEEEvEr i MITT rOsA SkIMMEr*
ps. jag får min inspiration från WEHEARTIT, verkligen ASBRA sida och sen så brukar jag klicka in mig på mina vänners bloggar, folk på stan, style.com osv.
ps 2. köpte tre fjäderörhängen och en virkad klänning idag, NICE VA!!!!!!!!!!!!!!

mellan ljus och ingenstans


Livet är fan inte värt nej. Antony & The Johnsons – Hope There's Someone

ge mig nåt som tar mig NÅGONSTAAAANS



hatar allt

there's been a long time since I had some fun




Igår var LUMINARY. Eller i ett annat rum än där vi var iallafall...... Men jo, det är kul att dansa och skrika på köksbänkar! TeZtA!!!!!!!! Det kommer vara jättefint väder den här veckan (<333333) då ska jag gå till skolan och vara duktig och hoppas att det blir vår och se då snön försvinner (hatar snö).

l-l-loverz

lallalallalLALa. Nu ska jag vara med mina allra bästa vänner. Det kan bli kult. 

tänk inte två gånger


Jag är duktig. Jag tar hand om mig själv. Gör saker jag mår bra av. Men det hjälper ju inte, VARFÖR FICK HAN KOMMA IN I HJÄRTAT. Det var så onödigt, det var inte värt det är inte värt det. Jag tänker inte leva med tårar i ögonen, eller måste jag det? För att nu förstör det allt som finns det är som knivar överallt som bara skär. Och varför har kan klippt sig så att man ser nacken bättre nu, jag kan se den direkt det finns inga hinder, den bara är där och säger hej mig får du aldrig ta på igen synd va. För att nu hatar jag allt och honom och mig för att jag låter honom.

jag ska vara tyst från och med nu och se vad som händer när det bränner till


Jag vill göra nya saker. Köpa nya kläder. Vara snygg. Dansadansadansa. TYCKA OM
heJDå

I wish I was your favourite kinda girl


Idag har jag varit Bridget Jones. Det var inte så kul. Jag ska försöka att inte vara henne mer, men jag tänkte att om jag lever ut det så kanske det går över sen?
Jag har haft topp på mig idag. (Topp=en bh man hade i femman, endast gjord av t ex lycra eller annat mjukt material) Jag har insett att det var skönt. Sen så har jag insett att det också finns andra användningsområden för en topp, då jag i bristen på en hårsnodd använde "TOPPEN" som en hårsnodd. Det funkade fantastiskt bra, dagens tipz.

fortsätt


tänk va.

Nyckelben. Kyssar. Te. Att skratta. När nån har fina händer och man vågar berätta det. Samma synfel som nån annan. Traktorer. Katter som tycker om mig. Naturgodis. "Vad är det som är tur nu?" Att bli bjuden på våfflor. Lånat diadem. När kläder luktar nån annan. Läppstift. Tre bästa vänner. Kvinnor. Citat. En hemlig bok. Cigaretter (förlåt). Nästanvår.


det skulle alltid vara vi det skulle ju alltid vara vi det skulle ju alltid vara vi

LOL?:PxD

Vad vill mitt liv. varför. är klockan. halv. tre. HALV TRE. PÅ EN SÖNDAG NATT, ELLER JA DET ÄR JU MÅNDAG. lol xD lollololololololololololol nej. nej. DET HÄR HÄNDER BARA I-N-T-E. Det är så mycket som händer.
1. Jag och Michelle har precis börjat prata om Johan. Johan ringer.
2. Jag vill vara hemma själv och äta ostkrokar. Så är jag inte själv hemma. En annan människa är också hemma. Förstör min dag så att jag får sätta mig i ett annat rum och äta ostkrokar. Ok.
3. Jag vill sova klockan tolv. Jag är vaken halv tre. Varför?
4. Jag bloggar. Varför? För vem är det kult? Jag har tre läsare. kuWl.
Jag vill ha en bögkompis. Jag älskar bögar. Bögpussar. Puss.
Jag vill inte ha imorgon.
Jag vill vara bra kär.
HeJdÅ LiVeT </3

Varför är inte Michaela och Cimon tillsammans? Varför?
VARFÖR. Jag fick veckrevyn av mamma i fjällen, tänk hon var snäll en gång! HIHI. Där pratade Cimon om att han hade varit i ett förhållande då tjejen hade utnyttjat honom och han hade betalat allt, resor, middagar blablabla osv i all oändlighet. Var det Michaela han menade? Är det det här Michaela menar då hon pratar om att Cimon har berättat allt? Jag har prövat lite olika sökningar på google som till exempel Cimon + Michaela, Cimon talar ut osvosv MEN inga reslutat. INGET. Jag ger upp livet. Fattar inte. Vad hände. Varför. Vet. Jag. Inget.
OCH VARFÖR ÄR KLOCKAN HALV TRE.
imorgon kommer det bli svart.................................... LOL
Lots Of Love. Laughing Out Loud. SUH hejdå loverz.

säkert!

Jag älskar dig Annika Norlin.

En timme tar en vecka här slå mig så att nånting händer

Pillade ihop det det är ljust (men det lyser inte) här också. LySsNNAa på allt som är fint.

jag har en eld i min väska så att det ska se ut

HEMMA! tänk. Jag har åkt skidor med Johan. Han är gullig. Druckit te och bråkat nyss, kul och så.
(FAN. imorgon)

vi (det är ljust men det lyser inte)


kan man leva så
när allt är lögn egentligen
men bara för att min himmel blev svart ska inte det behöva färga era
låt den bara vara sådär genomskinlig, precis som vi
låt folk se igenom, för att jag är öppen ny modig
jag är modig
våga då, våga mig (men bara för att jag vågade)
så kanske min himmel blir vit som Mikaelas. men det var det värt

Nick and Norah



the way you're moving in your sleep
the way you look before you leap
yhe strange Illusions that you keep
you don't know that I'm noticing

"Are you sad we missed it?"
"We didn't miss it, it's right here"

Se vad fint!

oj.

Idag:
Kvinnor (8:e mars!)
Michelle
Sushi
Hemligheter
Semla
Bara lite ont i hjärtat.
BLOGG. Blogg? Va. Men då kör vi väl tror jag


För att det är ju sant

RSS 2.0